Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Take the time to read our Privacy Policy.

castellan Offline
#1 Posted : Monday, 26 October 2020 10:29:30 AM(UTC)
castellan

Rank: Veteran

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 26/02/2009(UTC)
Posts: 1,468

Thanks: 13 times
Was thanked: 22 time(s) in 20 post(s)
Holden's power figures are they rated in 91 octane from 1990's on

The HSV power figures may be in 95 octane ?

I was looking at the power of my wife's Toyota Aurion V6 and seen in other Nations with no 91 octane that they gave more power, driving the Aurion I find on E10 94 octane or 95 it has like 50hp more f it goes well, I have hosed of VE Commodores no problem on the 91 crap. and I have had people with VE V6 say how much better theirs goes on E10 94 and I say yes it will because from 2010 Australia was set to get rid of 91 octane and only have 95 octane as the lowest, but PM Gillard put a stop to it, so we are having people using this 91 crap and such truly is a joke as to pollution laws as well they have showed total disregard for all their BS on claims wanting to reduce such and turning a blind eye to this issue, the amount of fuel wasted in a year could be estimated alone would be huge now.

I had a new 1999 5.0L 179kw ute stock as and I could not run 91 in it because it was that gutless especially on hot days that running 91 was a joke.
When the VT 5.0L first came out Holden said to use 95 but then the back lash came and they marketed it to run 91 due to fear of sales. I found using 95 was worth every cent more and when worked out as to mileage just the same $ to KM and a mates dad had a 1999 5.0L LTD and he was one who did as I do recording all mileage and he said the same as me. their was no point in running the 91 crap at all and back then the difference per L was only 4cents. but if we got rid of 91 the 95 would come down in price.
Smitty2 Offline
#2 Posted : Tuesday, 27 October 2020 7:08:57 AM(UTC)
Smitty2

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 6/07/2019(UTC)
Posts: 98
Australia
Location: bayside Melbourne

Thanks: 75 times
Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
.. can anyone explain why sometimes the bloody site
says
MESSAGE CANNOT BE EMPTY

when you hit POST after typing a message
and of course what you typed disappears! Brick wall

Lost count the number of times this has happened
and yeah.. again this morning when posting on this topic

Edited by user Tuesday, 27 October 2020 7:09:55 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Club circuit racing...the best fun you can have with your pants on
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2021, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.170 seconds.